maanantai 22. heinäkuuta 2013

kuulumisia

Noniin eli nyt ehdin taas kirjottelemaan , päätin etten ota stressiä tästä kun oon kuitenkin töissä ja lisäksi ratsastan vähintään yhen hepan päivässä ja kavereitaki pitää ehtiä nähä :--)

Noniin nyt siis loreen, eli mitä me ollaan touhuttu nyt kesällä?

 Ollaan treenattu lähinnä valmennuksissa esteitä , mutta parissa kouluvalmennuksessa oon ollu vaikka tietty ollaan menty muuten itsenäisesti sileellä.

Estevalmennuksissa ollaan käyty joka viikko ja tänäänki ollaan illalla lähössä suojakalliolle treenaan.

Lore on menny esteillä hyvin eteenpäin ja ollaan parhaimmillaan menty 80cm rataa ja menee kyttäämättä erikoisesteetkin! Kehitystä on siis estepuolella tapahtunnu ja panssari jouduttiin hankkimaan kun alko lyömään etusia mahaan.

Yhissä estekisoissa ollaan käyty mutta tosi huonolla menestyksellä. Mentiin luokat 50-60cmja 70-80cm hillside stablella jossa  lore ei ollu ikinä käynyt ennen. Verkka oli tosi ahas ja ei mahuttu kovin rennosti verkkaamaan kumpaankaan luokkaan. Kiellettiin molemmista luokista ulos, mutta saatiin mennä rata loppuun. En ois ikinä uskonnu että se kieltää ku menee yleensä niin reippaasti ja mielellään erikoisesteet ja kaikki.. No laitettiin kokemattomuuden piikkiin , lore tarviii vielä paljon rutiinia ja luottamusta kisatilanteeseen. Harjotus tekee mestarin!

Mennään nyt 24.7. seuraestekisoihin suojakalliolle luokaan 60-70cm ja nyt plussaa on se että suojis on lorelle tuttu paikka ja iso kenttä missä mahtuuu meneen projektillakin !




 



my honey <3

hillside stable 70-80


hillside stable 70-80cm

hillside stable 70-80cm


ratsastin viikonlopun yhtä tosi kivaa heppaa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti