sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Seuraeste 24.7.

Oltiin siiis viimeviikon keskiviikkona seuraestekisoissa , Korpilahdella. 
Luokkina meillä oli 60-70cm ja jälki ilmottauduttiin 80cm luokkaan. 

60-70cm veryttelyssä lore oli tosi kiva , hyppäs hyvin ja toimi hyvin ja lähin hyvillä mielin radalle. 

Tuloksena radalta 2 puomia alas ja 1 kielto ja olin hevosen käytökseen aika pettynny , koska kirjaimellisesti "sikaili" kun päästiin radalle.. Ihan turha ohi meno tuli 3esteelle joka oli ihan perus pysty , en vaan saannu sitä sinne kun punki  vastaan ja ois halunnu mennä kavereitten luo verkkaan. Vaikka Lore hyppää suojiksella joka viikko ja samana maanantaina hypättiin kaikki esteet ilman ongelmia niin ei todellakaan pelänny mitään ja se ei valmennuksissakaan kiellä erikoisesteille koskaan. Puhuttiin siinä radan jälkeen  valmentajan kanssa että esteet on liian pieniä lorelle että se vaan posottaa kauheella vauhilla ja jyrää läpi noin pienistä , kun ei viitsi nostella jalkojaan. 


Päätettiin jälki - ilmottautua 80cm luokkaan että saadaan se kulkemaan radalla ja että rupee kintut nousemaan. Verkassa se oli ihan ok , tuntu että se vähän lösähti ja otti muutaman puomin alas verkassa. 

Radalle ihan ok fiiliksillä ja 1 esteestä yli ja 2esteelle 3kieltoa eli meidät hylättiin. 

Kisat eivät menneet siis todellakaan hyvin ja ei jäänny kyllä mikään hyvä fiilis kisoista.

Lore pitää saada vaan kisoissakin kulkemaan samalla tavalla kuin valmennuksissa , mutta lore on vielä niin kokematon että se tarvii vaan kisojakisojakisojakisoja ja kisoja sekä rutiinia radalle niin eiköhän se siitä ala joskus sujumaan..

Kaikki kuvat (c) Emmi Salminen 




Seuraavat kisat meillä on 7.8. jolloin hypätään pelkkä 80cm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti